Med plugin Time:matters – WooCommerce, Woo Pacsoft Unifaun, kan orderhanteringen för en E-handel automatiseras. Detta genom att all information som kunden anger vid orderläggning överförs till Unifaun där logistikordrar kan skapas för Time:matters.

Från installation till orderhantering

 • Installera
  Woo Pacsoft Unifaun laddas enklast hem via den katalog med plugin som finns tillgänglig via WorldPress. Logga in på webbplatsen, gå till plugin och klicka på Lägg till. Därefter kan det sökas upp och installeras.
 • Koppla
  Andra steget är att skapa en koppling mellan WooCommerce och företagets konto hos Unifaun. Det sker på inställningar där inloggningsuppgifterna anges till Unifaun. Dessutom behövs en API-nyckel för att informationen automatiskt ska kunna skickas över. Den nyckeln ges av företaget efter att tjänsten ”orderkoppling” har beställts. En tjänst som kostar 2500 kr att påbörja och därefter har en löpande årskostnad på 2000 kr.
 • Sänd
  När nu kopplingen är genomförd kan flera inställningar ske i systemet. Bland annat går det att avgöra om all orderinformation ska skickas automatiskt alternativt om detta ska ske vid manuell bekräftelse. I Unifuan går det även att ange om notifiering ska ske till kund.
 • Skriv ut
  Via plattformen kan till sist utskrifter ske av de logistikordrar som skapats mot Time:matters. Dessa används sedan vid frakt.

Förenklar och automatiserar

Genom denna koppling kommer alltså kunduppgifter så som leveransadress och fakturauppgifter automatiskt att föras över till systemet hos Unifaun. Med informationen skapas även automatiskt logistikordrar mot Time:matters. På detta sätt går det att skapa logistikordrar helt automatiskt utan att det krävs något manuellt.

Mer fakta om Time:matters

Time:matters är ett tyskt logistikföretag som specialiserat sig på snabba internationell snabba leveranser. Ett företag som anlitas när tiden är avgörande – when Time:matters… Företaget ägs av Lufthansa Cargo och har samarbete med flera flyg-, tåg- och transportföretaget för att på detta sätt kunna erbjuda kunden den snabbaste och säkraste vägen till leverans.

Mer fakta om WooCommerce

WooCommerce är ett E-handelsplugin som gratis kan laddas hem samt installeras på webbplatser som har WordPress som CSS-system. Med detta plugin skapas snabbt möjligheten att lägga upp produkter, interagera olika betalningslösningar och skapa en grunden för en funktionsduglig E-handel. Till WooCommerce finns ett flertal extraplugin som skapar ytterligare funktioner. Ett av dessa är just Woo Pacsoft Unifaun som nämns ovan.

Förenklad orderhantering med Time:matters via Woocommerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *