Att känna sig uppskattad är något otroligt meningsfullt för alla människor. Detta gäller vare sig det är inom familjen, vänskapskretsen eller på arbetsplatsen. Men för att se till att människor känner sig uppskattade, är det såklart nödvändigt att visa detta till dem. Det finns många sätt att visa uppskattning på, exempelvis genom komplimanger, tjänster eller genom att uttrycka tacksamhet. Ett ytterligare sätt är att ge personer små presenter eller gåvor som en symbol för uppskattning. Då det kan vara svårt att hitta den rätta presenten till en viss person, kan ett gåvokort vara den present som passar de allra flesta, oavsett ålder eller kön. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, så är gåvokortet något som passar alla.

För den som vill köpa gåvokort har https://giftcard.se/ allt man kan föreställa sig.

Vad är ett gåvokort?

Ja, de flesta vet väl vad ett presentkort är – ett kort som har en summa pengar som kan användas i en särskild butik eller liknande. Men vad är egentligen ett gåvokort? Är det samma sak? Nja, inte riktigt, även om det såklart finns liknelser. Ett gåvokort kan ofta erbjuda mer än ett presentkort! Vissa gåvokort ger möjligheten för mottagaren att handla från flera olika företag, och inte bara från ett enskilt företag. Dessutom finns det företag som är specialiserade på att erbjuda produkter som passar gåvokort, vilket innebär att det finns ett otroligt brett sortiment av produkter att välja mellan. På så sätt ger gåvokort större möjligheter än ett presentkort!

Innehållet i ett gåvokort

Så nästa gång du vill visa uppskattning vet du vad du ska välja – ett gåvokort såklart! Men trots allt så kan det vara kul att få välja innehållet av gåvokortet, så att det verkligen passar mottagaren. Inga problem! Det finns många olika gåvokort att välja mellan som alla innehåller olika saker. Det kan vara allt från kläder, möbler, upplevelser eller donationer till välgörenhetsorganisationer. Några exempel på gåvokort är:

 • Mannerströms gåvokort, som ger mottagaren möjlighet att välja mellan Leif Mannerströms egna köksprodukter.
 • Vinga gåvokort, som fokuserar på att erbjuda produkter inom heminredning och elektronik, med flera. Företagets fokus är att kunna erbjuda hållbara men kvalitetssäkrade produkter.
 • Joyfyl gåvokort, vilket erbjuder ett brett sortiment av flera olika företag. Här finns företag inom friluftsliv, dekoration med mera.
 • SF gåvokort, som innehåller popcorn och ett presentkort som kan användas på SFs biografer.

För att hitta det gåvokort som du själv tycker passar för att ge bort, är det bara att söka på internet. Det finns en mängd olika företag som erbjuder många olika typer av gåvokort, så att du kan hitta det rätta.

Fördelar med att ge gåvokort

Det finns många fördelar med att ge bort gåvokort, både för den som ger bort det och för den som mottager det. Nedan listas några utav dessa fördelar:

 • Spara tid och tankekraft
  Ja, ofta kan det ju vara så att det känns jobbigt att hitta rätt present till någon man vill visa uppskattning till. Det tar tid att fundera ut vad man vill ge bort, och ännu mer tid att hitta den rätta presenten. Men låt inte detta stå i vägen för din tanke om att ge bort någon till en vän, familjemedlem eller kollega! Med ett gåvokort blir det enkelt – du slipper tänka på vad du vill ge bort, och sparar otroligt mycket tid. Det har aldrig varit enklare att visa uppskattning till andra genom gåvor.
 • Garanterad nöjdhet från mottagarens sida
  Eftersom gåvokorten ger mottagaren möjligheten att välja sin present själv, så kan det inte bli fel! Mottagaren kommer garanterat bli nöjd! Du slipper oroa dig för att presenten inte välkomnas eller uppskattas. Det finns kanske ingen annan gåva som kan garantera mottagarens nöjdhet som just gåvokort!
 • Möjlighet till bättre priser på produkter
  I och med att företagen som erbjuder gåvokorten samarbetar med många olika affärer och leverantörer, kan de ofta erbjuda bättre priser än om du skulle köpa deras produkter på “vanligt sätt”, i en fysisk affär eller liknande. På så sätt får du mer för pengarna!
 • Miljösmart
  Skippa alla de där bilturerna till olika butiker för att försöka hitta den ultimata presenten. Låt bli att slösa massa presentpapper på att slå in en present som snart kommer öppnas av mottagaren som sedan slänger presentpappret. Gåvokortet innehåller allt som mottagaren önskar, utan att slösa på jordens resurser.
Gåvokort – hitta det som är rätt för dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *