Är du sugen på att anlita en städfirma i Göteborg och funderar på vilka olika typer av tjänster som finns att tillgå? Tro det eller ej – men det finns faktiskt en hel del olika städtjänster att välja bland och många firmor har ett snarlikt utbud. I texten nedan följer dock ett exempel från ett företag i Göteborg, som erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag. Titta på sverigeco.se för vidare om ämnet.

Tjänster hos en städfirma i Göteborg – för privatpersoner

Det finns flera olika städtjänster att köpa för den som önskar hjälp att hålla rent och snyggt hemma – antigen löpande eller bara lite då och då. Nedan följer dom vanligaste tjänsterna och lite om vad som ingår i dessa.

Hemstädning / Veckostädning

Hemstädning eller veckostädning är en städtjänst som vanligen köps löpande med 1–2 veckors mellanrum. Hos just denna städfirma ingår städning av bostadens alla rum, inklusive kök och badrum – som dessutom ges lite extra kärlek.

Storstädning

En storstädning är en mer omfattande tjänst än veckostädning, där fler moment ingår. Till exempel så dammtorkas väggar, prydnadssaker, snickerier, eluttag och annat. Kort och gott är det en rejäl städning av bostadens alla rum och det är vanligt att kunder köper den till exempel inför jul, på våren eller kanske inför en fest eller liknande.

Flyttstädning

Dom flesta vet nog vad en flyttstädning är och innebär – en grundlig städning av en bostads alla rum i samband med flytt. Eftersom detta vanligen sker efter att alla möbler och tillhörigheter har flyttats så brukar det kunna gå ganska fort – men det beror förstås på bostadens storlek och skick.

Fönsterputs

Så enkelt som det låter – fönsterputs. Fönster i bostaden putsas efter överenskommelse med kunden. Alla eller bara några av bostadens fönster beroende på vad som önskas.

Dessa tjänster är som sagt ett exempel där informationen är hämtad från en städfirma i Göteborg.

För företag

Många av dom större städfirmorna som finns erbjuder tjänster både till privatpersoner och företag – men inte alla. Det företag som letar efter den här typen av tjänster kan alltså behöva leta mer än en privatperson, men det brukar i regel inte vara några problem att hitta någon som kan ta sig an uppdraget.

Den städfirma som används som exempel i den här texten erbjuder följande tjänster till företag:

  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Fönsterputs
Tjänster som finns att köpa från en städfirma i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *