Hitta din städhjälp i Stockholm

Fler och fler företag i Stockholm anlitar externa städfirmor för kontorsstädningen. En ren och fräsch arbetsplats är en förutsättning för att personalen ska trivas och kunna fokusera på sina arbetsuppgifter. Kanske tycker du det verkar svårt och komplicerat att hitta en städfirma som kan utföra en kontorsstädning i Stockholm men det behöver det inte vara. Läs vår guide och du kommer att se att det faktiskt är enklare än du tror!

Vilka tjänster erbjuder städfirmor? 

De flesta städföretag erbjuder en lång rad tjänster och är flexibla för dig som kund och dina önskemål. Det finns städfirmor som erbjuder paketlösningar med traditionell kontorsstädning och förutom detta kan du köpa till olika extratjänster. Det kan röra sig om fönsterputs, påfyllning av sanitetsprodukter och flytt-städ. Ofta kan städfirman utföra kontorsstädningen på tider av dygnet när lokalerna är tomma till exempel på kvällar eller tidigt på morgonen. Fråga alltid hur många lokalvårdare som kommer varje gång och om det är samma personer. Det kan vara en fördel om det är samma personer som kommer varje gång, då lär de känna er kontorslokaler och vet hur ni vill att er kontorsstädning ska genomföras. Kontrollera också vilken typ av rengöringsprodukter som företaget använder.

Vad kan jag som kund förvänta mig av min kontorsstädning?

De flesta städbolag erbjuder en allsidig och heltäckande städning. De dammsuger och våttorkar golv i kök och badrum. Kolla med städföretaget vilka rengöringsprodukter de använder så att de inte förstör era trägolv. De dammar av de anställdas skrivbord, telefoner och datorer. Alla lister, dörrar, strömbrytare och speglar dammas av och rengörs. Sanitetsutrymmen kräver lite extra tid, diskbänkar, handfat och toaletten ska rengöras varje gång städbolaget genomför en kontorsstädning hos er. Har ni gröna växter så brukar dessa dammtorkas och vattnas. Ungefär en gång i månaden brukar städfirmorna utföra golvvård för trä- och stengolv, persiennerna rengörs och de kan även tvätta olika textiler som det skulle behövas.

Hur ofta ska en kontorsstädning ske? 

Det är alltid upp till företagaren att bestämma hur ofta som de vill att städteamet ska komma och städa. Större företag med stor genomströmning av människor och stor personalstyrka kan behöva städning varje dag. De har dessutom de ekonomiska resurser som krävs för att kunna betala för varje-dag-städning. Mindre och medelstora företag brukar beställa städning varje eller varannan vecka. Det bör dock inte bli för glest mellan städtillfällena då det går mycket fortare att genomföra en kontorsstädning om det inte är alltför smutsigt och dammigt.

Hitta din städhjälp i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *