Det finns många saker att ha i åtanke när man väljer mellan olika leverantörer av el. Till skillnad mot vad många konsumenter tror är inte priset den enda viktiga faktorn. Det är även viktigt att ta reda på hur företaget i fråga hanterar klagomål från kunder och löser problem. Även andra faktorer är av yttersta vikt, och det är därför som Stockholms Elbolag uppskattas högt av många svenska kunder.

De låter dig bland annat välja mellan ett rörligt elpris eller ett fast sådant. Detta är en viktig aspekt för konsumenter som antingen har en hög elförbrukning eller kanske lite mindre marginaler i budgeten. Då kan ett fast elprisavtal vara att föredra så du vet månad för månad hur mycket elen kommer att kosta dig. Samtidigt finns det många kunder som istället tjänar på att välja ett rörligt pris.

Men även andra faktorer kommer i spel när du ska välja en elleverantör. Det är också därför som Stockholms Elbolag sticker ut i mängden. För en sak som många svenska kunder saknar är möjligheten att samla alla sina kostnader för el på en och samma faktura. Detta är dock en möjlighet som denna spännande uppstickare erbjuder!

Stockholms Elbolag förenklar din vardag

Stockholms Elbolag är en aktör på elmarknaden som samlar din elhandelsfaktura och nätfaktura och slår ihop dessa. Det betyder att du som kund får all din el redovisad på en och samma faktura. För som du kanske känner till är det annars vanligt att man får två fakturor på elen: en nätfaktura och en elhandelsfaktura. Men vad denna uppstickare gör är alltså att kombinera dessa två delar och slå dem samman till en enhet!

Detta har flera fördelar för dig som konsument:

  • Kostnaden för elhandel och nätkostnad samlas på ett ställe.
  • Du får en enda faktura där det tydligt framgår vad du betalar för.
  • Du har en enda leverantör av el som du behöver vända dig till med frågor och spörsmål.

Sammanfattningsvis förenklas din vardag när du väljer Stockholms Elbolag. Så surfa in på deras webbplats och läs hur de kan hjälpa dig att förenkla vardagen!

Stockholms Elbolag erbjuder samfakturering av energikostnader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *